Početna / Novosti / KANDIDIRAJ SE NA LOKALNIM IZBORIMA 2017. GODINE!

KANDIDIRAJ SE NA LOKALNIM IZBORIMA 2017. GODINE!

J A V N I  P O Z I V

KURAJA ZA NOVU ISTRU – SAVEZ S GRAĐANIMA!

KANDIDIRAJ SE NA LOKALNIM IZBORIMA 2017. GODINE!

Ovim putem pozivamo sve slobodoumne i hrabre Istrijanke i Istrijane da se zajedno izborimo za toliko željne i neophodne promjene u Istri.

Ako si mlada ili mlad ili se tako osječaš želimo ti ponuditi atmosferu slobode i poticaja za samostalni razvoj. Nudimo ti ostvarenje vlastitih ideja i projekata, te da svojim djelovanjem pozitivno utječeš na društvo i imaš svoju istaknutu ulogu u njemu. Želimo ti dati šansu na izborima 2017. godine. Postani kandidat ISTARSKIH DEMOKRATA na idućim lokalnim izborima. Iskoristi šansu!!!!!!! Učini napokon nešto za sebe, svoju obitelj, za svoje prijatelje, za Istru. Ostani na svojoj rodnoj grudi.  Ne dopusti da tvojom sudbinom upravlja netko drugi. Izbori se!

BUDI HRABAR – NAPRAVI PROMJENE.
Uvjereni smo da svi mi u Istri koji želimo promjene i boljitak za našu djecu i sve buduće naraštaje napokon zajedno možemo i moramo do pobjede.

Vaše kandidature s CV-em i motivacijskim pismom šaljite na email:

 

info@istarski-demokrati.hr

Još nešto!!!

Nazovi 091 2241 000 za sve potrebne informacije.

Ne zaboravi  prenijeti ove informacije i svima oko sebe, a pogotovo onima koji do sada nisu imali priliku biti birani na izborima!!!

 

*Napomena: Osim zakonom predviđenih uvjeta, radit će se i selekcija prijavljenih kandidata prema drugim kvalifikacijama.

 

 

O Istarski demokrati

Moglo bi te zanimati

ID: Kandidati